fotograafi.blogg.se

gå baa in där, har en ny blogg! lisius ..hehe SKRIV BREV!

Blogga Pausa Blogga Pausa

Hej, jag ska ta en paus med bloggen ett tag, vem vet kanske för alltid? Men jag kanske slänger upp nåt litet inlägg då o då, inte varje dag! ^^ Men då vet ni! ;)

15 juli

Hej!

Idag har jag varit hos Lova som fyller 1 år idag! Hon har blivit riktigt stor märker man! :) Hon är så gullig också. Senare ska jag, Clara och pappa ut och meta! Hoppas på någon abborre.

I'm a little girl with a bad camera

Bilderna är från när jag var 9-11 år.

Fujidirekt

Hejsan! Från fujidirekt kan man enkelt beställa 100 bilder gratis(+ porto) och det är superbra, har fått hem mina bilder nu och jag är nöjd med alla bilder! :D

13 juli

Hallå!

Ska berätta väldigt kort om min vecka för er! I måndags, då var min tremänning Olivia, från Australien här hos oss. Vi badade m.m. Hon sov här en natt och då på tisdag morgon åkte vi till Göteborg till mina kusiner! Där gjorde vi inget speciellt, vi var på Marstrand på onsdagen, för då fyllde min syster år. Igår var vi på Liseberg, det var kul!
Jag köpte inte mer än tre saker, har inte bild på allt men jag köpte ett halsband, nagellack och ett par skitsnygga Palladium skor. På bilden är de använda en dag på Liseberg, lite lortiga! kostar 695 kr.
Skorna är i verkligheten kritvita, men på bilden blev de blåa. Iaf, idag har jag varit på Cubus. Där köpte jag jeans, en vinröd stickad tröja med transparent tyg på ryggen och en stickad tub i vinröd. Har inte bidler nu..

Tre inspirationsbilder


Wild-leo


Dålig uppdatering

Hej!
Har dålig uppdatering, jag vet! Men jag har en tremänning från Australien på besök så det blir inte så mycket. Sen imorgon åker vi till Göteborg, men då vet ni varför jag inte uppdaterar, hadet bra!

Dålig uppdatering

Hej!
Har dålig uppdatering, jag vet! Men jag har en tremänning från Australien på besök så det blir inte så mycket. Sen imorgon åker vi till Göteborg, men då vet ni varför jag inte uppdaterar, hadet bra!

Just relax


Lax sunday


Framkallning

Hej! Har just ätit en skål makaroner, och kom nyss hem från en barnvälsingnelse för en liten tjej som heter Edith. Så söt! Ikväll är det Chill & Grill i den lilla båthamnen, alltså en grillkväll, man kan köpa hamburgare och man kan åka vattenskidor där också. Mysigt! Hoppas det inte blir regn bara.

Har beställt några bilder 10x15 tror jag det var, får se! De kommer inom 2-5 vardagar. Jag ska visa er ett par bilder som jag framkallade! Visade tre förut. Framkallade totalt 69 olika bilder, men några valde jag två ggr så det blev 90 bilder totalt! Beställde från fujidirekt.se där man får 100 bilder gratis, jag beställde 90 och ja man behöver bara betala porto(29kr). Det går jättesnabbt och det är enkelt att beställa. En bild kostar 0.75kr, alltså om man köper fler än 100st.





Så ja, det är lite alla möjliga bilder! Ni får ej kopiera, ta bilder utan tillåtelse! Har bilder på vänner, kusiner också, men dom vet jag inte om jag får visa här!

Green hat


Redigerar!

Hejsan! Just nu redigerar jag bilder (för det mesta lägger till lite mer "Boost" starkare färger alltså) som jag ska beställa hem, alltså framkalla dom. Kan visa er några sålänge! Ha en bra dag!
Alla är fotade av mig med Canon EOS 1100D kitobjektiv och redigeringen är lite olika färger.





Lova snart ett år




Båttur

Hej! Idag har jag åkt med min kompis familj ut på sjön, vi slussade också. Dock var det molnigt och blåsigt så vi stannade inte till nån stans förutom att köpa lite mat. De var ju inte båtväder, men dom skulle slussa sin båt tillbaks till våran sjö eftersom dom slussat upp den igår så jag fick följa med. Efter det när jag var hemma kom farfar och min faster på besök och dom åkte just! På söndag kväll ska jag och Lydia kanske se på LOL på bio. Ifall det går! Vi ska även ha en ny motorbåt eftersom att vår motor inte funkar så vi kanske ska titta på en båt då också. Men ha det bra!

Bild på mig från Arvika. (bry er inte om mitt nagellack typ)

Lightpink shirt


Sisters


Tjaba!
Sitter på ett täcke, ute. Där har jag suttit de senaste timmarna/timmen. Ätit hamburgare och nördat Instagram.. som ni kanske kan se hehe. Ja min syster sitter då här också. Idag har Lova och hennes mamma Maria varit här. Lova fyller snart ett år, näste vecka! Hon är så himla gullig liten tjej! Först var vi här på täcket och lekte och matade henne. Sen så åt vi mat, gick ner till sjön och låg på bryggan, badade, solade och hade det gött, sen vaknade Lova i vagnen och innan vi gick upp satt vi på gräset vid sjön och lekte med Lova.
Hon kan inte gå än men hon brukar ställa sig upp ganska bredbent. Fotade lite,  ska visa mer bilder på henne imorgon eller till helgen, visar en bild sålänge!

Fokiwa - Other Brands







Fokiwa, Other Brands har så mkt snyggt! Vill verkligen ha London skjortsen och klänningen här över, snyggt!! Fokiwa.se kommer allt ifrån och jaa, vill ha detta!

Brown Leather


Sommar i Sverige idag!

Hej!
Idag har det varit riktigt varmt, skönt och härligt ute! Riktig svensk sommar alltså. Var på knytkalas hos några som har bott i Usa, de bor i Sverige nu och dom är fortfarande Amerikanska medborgare! Det var trevligt, ångrar lite att jag inte hade kameran med. Vi åt iaf mat och jordgubbar, gott!

Nu är solnedgången härligt orangerosa, vilket tyder på att vädret blir fint imorgon också! Får besök imorgon också, kul ü (<--det ska föreställa en smiley...) Men vi "hörs" imorgon! Gonatt och sov sött.
Mysig bild från Italien! Canon Eos 1100D foto: Jag.

How to match: Black tanktop

Till vardags:

Till fest:

Om ni undrar vart något kommer ifrån, kommentera!

Black + pink


Amerikas nationaldag 4 juli

Hej bloggen! Idag är det ju Amerikas nationaldag! Vår familj känner några som har bott i USA och är Amerikanska medborgare så ikväll ska vi hem till dom på knyte för att fira denna dagen. Ska nog fota lite How to match nu på förmiddagen. Så vi hörs senare!

Canon EOS 1100D foto: jag

How to match!

Detta blir min nya kategori, kommer visa ett plagg och hur man kan matcha till exempel till fest och vardag, eller strandparty och vardag eller nåt liknande, börjar inte idag men ja, nån gång!

Simply White + Jeans


Inköpslista till nästa storstad jag kommer till

Ska ju t Göteborg nästa vecka, men jag ska möjligen till Karlstad nån dag denna veckan så jag ska iaf köpa detta. Alltså, SKA. Det är bra att inte planera för mkt vad man ska köpa för då kanske man planerar så att man inte har råd med fler saker, och när man är där i affären så kanske man hittar världens snyggaste tröja för 300:- (exempel) och så har man inga pengar kvar till den.

Ett: Snyggaste shortsen i sommar, (ord. pris 399:- ) Gina Tricot.
Två: Ear cuff, ska ha ifall man inte behöver ha hål i örat för den, Gina Tricot.
Tre: Klänning med bladmönster från H&M.


Sunny Tuesday

Hallå!

Idag är det tisdag och jag har fixat en del med designen men nu är den i stort sett klar! Gjorde en header också. Själva designen i hela bloggen är en gratisdesign av Amandah som ni ser i menyn längst ner. Idag har jag varit hos våra grannar och kollat på deras supergulliga kattunge! Den heter Sotis. Sen har vi haft besök och vi åkte och kollade på en akryl konstutställning av en tant. Ska bänka mig inför Allsång på Skansen om en timme men nu tänkte jag ut och hoppa lite studsmatta. Ska ladda in bilder från kameran i datorn ikväll. Vi hörs senare.
Juste ja, bilderna i headern kommer ifrån weheartit.com.
Jag, fotad av Clara


testar

bara litet test. borde skapa ny blogg för allt bara muppar, får se, jag kanske gör det!

KORVRUMPAAAAAA!!!!!

Ni ser min blogg som en stor röra, men det har jag inte gjort! Det enda jag ändrat är texten på rubriken och inläggen, åh hatar detta just nu, ingen som bara vill göra en snygg design åt mig? (gratis) eller mot något som inte är riktiga pengar?

DESIGN

Nu är den ganska fixad! Förlåt för alla dåliga testinlägg, måste blogga bort dom haha! Gör det senare och imorgon med inspiration och mkt modeinlägg, kram! blev förresten bränd av en humla idag, det sveeed! Men nu gåre bra ;)

test

1

test

2

testar

6

Simply Black

Hallå igen!
Målade lite på huset och klipptle lite gräs förut. Har även målat naglarna som ni kan se på Instagram.
Just nu skulle jag extremt gärna åka till en stad där Gina Tricot finns. Har ni sett att de är massa rea där? Åh jag vill verkligen ha ett par coola shorts som ni kan se att Isabella har, men de är så sjukt snygga verkligen. Men Gina lär jag väl inte komma till förrän nästa vecka. Och då kanske vissa saker på rean är slut! Hoppas verkligen inte det, annars får jag be mamma beställa saker på deras online shop. Okej, långt inlägg om Gina och mina shoppingbehov så här har ni några snygga plagg från Ginas rea sålänge.

Ska nog köpa shortsen och ear cuffen och kanske de andra sakerna! ;)


Windy monday

Godmiddag alla kära läsare!

Idag har jag varit i cafét och hjälpt till lite. Efter det följde jag med vår ungdomsledare Elin till William och hans bröder, min kompis. Sen drog vi till Maja där vi såg på film och spelade Fifa. Nu är jag hemma och vet inte riktigt vad jag ska hitta på! Idé, tips, denna blåsiga måndag? Jag blir så himla trött av å ligga å se på film så det är jag inte sugen på.. vill helst bara beställa 100 saker från gina men ja, tänk om man hade de pengarna! ^^
Ska nog påbörja att måla lite på huset eller garaget med pappa nu, eftersom att färgen bleks ju och blir ful efter några år! Two of my instagrampics.

Summer Fashion Inspiration


1 juli

Hej!

Idag är det första juni. Idag hade vi ännu en teateruppvisning och det var den sista! Det gick bra, gött att det är över! Ska nog äta mat snart tror jag. Har inga intressanta nyheter just nu, men senare ska ni få lite bilder jag fotade i förrgår! Glöm inte att följa mig på Instagram! :)


Två av mina bilder!

Keso förvandlas till spargris

Hejsan! Igår gjorde jag en sparburk(gris) av en tom och urtvättad kesoburk! Jag ska visa en del bilder på hur den blev, sen så jag tror ni förstår ganska väl hur jag gjorde. De första bilderna är på vad jag använde! ;) Usch nu hatar jag blogg.se för att bildkvaliten blir så vansinnigt dålig! åhh!! :<

valde mindre storlek, annars blir bildkvaliten bara dåligare! men det är iaf resultatet! alla sidor:




Det ligger änsålänge en femhundralapp i där men det ska komma lite mer pengar där när juli måndadspeng kommer ;) Har lite mer pengar men har inte lagt i de än! ;)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus