Ny design

Hejsan! Teateruppvisningen gick bra, dock blåste det en aning men ja det var kul! :) Ska bara berätta att jag ska byta design, då är största bildstorleken 6 och nu har jag en design med 8 som största! Så vissa bilder kommer ni inte se helt men jag kommer såklart att välja högst 6 nu efter designbytet men kollar ni lite neråt i arkivet så ser ni inte hela bilder, men då vet ni varför, kram!  Sneakpeak på något jag pysslat med idag! Visar mer imorrn!

29 juni

Hej!

Nu börjar det närma sig min teateruppvisning! :) Idag är det generalrepetition och imorgon och övermorgon är det uppvisning. Detta är inget stort eller så bara vår lilla teatergrupp som ska spela en pjäs i båthamnen här! Ska sätta mig och plugga alla repliker så dom sitter som berg nu! Fotade lite självporträtt igår, jag kanske visar något av dom. Fast inte nu. Har målat naglarna lite zebramönstrade också! Förresten, glöm inte att följa mig på Instagram! Sök på Anna-Ida eller anniidaa

Tio random fakta om dig själv

1. Jag tycker Canon är bäst.
2. Jag gillar Gina Tricot.
3. Jag har hittat en femhundralapp på mitt skrivbord(när jag städat) flera gånger.
4. Jag har på mig en kjol.
5. Jag älskar rosor.
6. Jag hatar att fylla år på vintern.
7. Jag tittar på Sommarlov.
8. Jag gillar att blogga.
9. Jag ska till Göteborg i sommar.
10. Jag gillar att vara på Liseberg.

Nu vill jag veta tio random fakta om er! Kommentera!

Sommarjobb

Hej klockan 16-19 idag ska jag stå i kiosken i båthamnen och sälja glass!  Så att ni vet. Våra göteborgskusiner har åkt hem tråkigt nog och ni vet den där 10 dagars grejen. Den kanske blir av för jag har nu suttit och gjort tidinställda inlägg på alla men nu ser jag att de inte står med i arkivet och det kan vara så att jag har glömt att trycka på publicera, så det kanske inte blir nåt! Vilket irriterar mig GRYMT MKT! Det enda som står med är en som kommer upp senare idag!

Världens bästa handkrämer från Kicks! Ni kanske inte vet att jag äälskar rosor, särskilt lukten av de och den här krämen luktar rosor till 99% JAG ÄLSKAR VERKLIGEN DET! Kööp denna ! Den luktar faktiskt rosor och inte 10% rosor och resten handkrämslukt utan ja den är bäst iaf!

10 dagar

Hej! Tänkte ha en 10 days challange på bloggen! Alltså 10 dagars tävling typ!

Jag kommer uppdatera om en sak varje dag! Så att det blir lite uppdatering på bloggen ;)
Ni kan också göra detta, kommentera ifall ni gör det på eran blogg, jag kollar gärna!

DAG
1. Tio random fakta om dig själv
2. Nio saker du gör varje dag
3. Åtta saker som irriterar dig
4. Sju rädslor/fobier
5. Sex stycken låtar du är beroende av
6. Fem saker du inte kan leva utan
7. Fyra minnen du aldrig glömmer
8. Tre ord du använder varje dag
9. Två saker du önskar att du kunde göra
10. En person du kan lita på

Jag börjar idag! :)

Veckans shopping!


Kjolar från Lindex (3 för 2 köpte en t-shirt också men ska byta den!) 80kr/st.

Linne och byxor från H&M 49:50 kr/st
Nagellack köpta på Kicks vet ej priset men kostar vanligtvis 25kr/st

Det var min senaste shopping iallafall. Ha det bra jag uppdaterar mer snart!

99:-


Båda två på rea för 49:50 kr/st. Från H&M! Kommer i brevlådan (till uthämtningsstället) nästa vecka!
Linnet matchar jag till höga jeansshorts och lite slarvigt istoppat eller till en snygg blå kjol!

15 juni

Hej, det ska bli kul med scoutläger imorgon till onsdag. På tisdag kommer mina kusiner i Göterborg men då är jag på scoutläger, men dom stannar över midsommar! ;) Det är två tjejer på 8 och 10 år. Shit vad stora dom har blivit dom var ju nyss 6 och 8 år! Det ska iaf bli kul. Jag har packat det mesta inför scoutlägret och jag kommer inte blogga när jag är borta! Bloggar på onsdag eller torsdag och jag har kanske med kameran, det beror på vad det blir för väder, i förrgår stog det regn hela veckan men nu äre bara regn på lördag och tisdag, men troligtivis blir kameran hemma! Den är för stor och klumpig! Skulle haft en iphone :c Aja.

Har inte laddat in bilder på senaste tiden men här har ni några bilder på min examensklänning från Bershka!




HIMLA DUMMA IDIOTISKA BLOGG ESSE! Det har ju gått förr att ha bilder brevid varann! :cc största bildstorleken är ju 800 och om man tar två bilder på 400 brevid varann ska det ju funka!!!!???

SOMMARLOV!

HEJ SKÖNA SOMMARLOV!

Hallå, nu har jag fått sommarlov! Så himla gött! Älskar det! Senare blire mer skolavslutning med sång och sånt ;) Idag på skolan så ja vad gjorde vi? Städade, hade syslöjd, spelade bränboll och fick glass. Najs!

Ska äta nu, duscha, fixa mig och så!

Kotten

Hallå!

Idag var det skola och på sista lektionen fick vi glass! ;D Sjukt gött att vi slutar på onsdag och just nu är min skolbänk HEEELT tom, tog med minsta lilla sudd hem också. Jag kommer ju börja i ny skola för att högstadie finns inte på vår lilla skola! Så de blir en större skola för min del. Börjar ju 7:an. Så ja imorgon blir det mer städning i klassrummet och i slutet blire film!! Vet inte vad vi ska se på men vi har inga lektioner (jobbiga) kvar iaf! På onsdag kommer rektorn och typ pratar lite på skolan och sen så har vi lite grejsimojs kul ute på skolan (vet inte riktigt vad) Sen på kvällen på onsdag är det examen(skolavslutning)! Äntligen! Ni har inte sett vad jag ska ha på mig för att jag har inte visat någon! Förutom då jag la ut den på instagram. Hehe.

Ska till kyrkan, fixa kistor och så inför scoutlägret som börjar på lördag! Kul ska det bli iaf.
Oj detta blev långt :/ Vi hörs hejdå!

9 juni

Hej!

Förlåt att jag inte bloggat! Igår följde Moa med hem till mig efter skolan. Vi gjorde fem minuters kola och sen badade vi i den kalla sjön. Moa sov över och idag var vi på köpcentret. Hon köpte ett linne och jag köpte lite ja braiga saker som jag ska visa er, två par skor, solglasögon, smycken och accesoarer till min skolavslutning! Sen åkte vi hem till mig och senare åkte jag hem till Moa. Då kom Alma och vi gjorde videor med Moas Samsung surplatta. Sen kom både min och Almas mamma. Alma gick hem men mamma fick te och sånt så jag fick stanna lite längre hehe. Sen åkte jag hem och duschade och nu ska jag snart lägga mig!
Mina hörlurar, glömde att välja storlek på bilden :/

Läsarfråga!


Svar: Tröjan kommer ifrån onedirectionstore.com. Kram!

Vas happenin

Hej!

Nu är jag hemma och Moa är här. Vi ska baka och kanske bada snart. Jag ska visa er en sjukt snygg tröja, jag vill ha den som en gris verkligen! 1D står det på framsidan och Vas happenin på baksidan, supercool!

Sommar på Hennes & Mauritz



Oboy+flingor= sant

GOD KVÄLL

Hej och godkväll på er alla. Imorgon så ska vi på idrotten gå till ett badställe och kanske bada(om man vill). Jag vet inte riktigt om jag ska det, det är en större sjö än hemma hos mig så det kan vara kallare. Men jaja. Imorgon ska jag inte göra något speciellt på eftermiddagen vad jag vet, kanske baka eftersom det tyvärr inte blev något idag! Sitter i nattlinne och min mammas gamla virkade/stickade kofta och gungar i gungstolen haha. Det låter lite roligt kanske?

Vet ni vad en smaart sak för er "CocoPops" älskare är? Det vet jag! En av mina bästa vänner gav mig tipset och jag har ätit det i flera dagar i rad nu haha. Ta mjölk+oboypulver och häll sedan i cornflakes eller special K (flingor iaf)och ät precis som om det var mjölk, det bästa är att detta smakar verkligen Coco Pops och du slipper köpa det, men om du inte har oboy får du köpa det, jag vet inte vad som är billigast eller vad som är nyttigast men det är iaf gott, tack Moa för tipset! Det är Moa på bilden haha! :)

CLOUD

Hej!

Idag har jag inte hunnit göra något speciellt men jag ska baka sen. Men jag vet inte vad så jag ska söka lite på google, ni får gärna ge mig tips men ja gillar mycket med kakao och choklad!


Nationaldagskvällen såg himlen ut såhär.

Heart part



kopp

Hej och gokväll på er fina läsare!
Jag tänker börja med att säga tack för att ni kommenterar, jag har haft bloggen nu i några dagar och jag tycker att kommentarerna bara droppar inte lite då och då, tack!

Idag har vi haft middags gäster och så det var väl trevligt. Sveriges nationaldag i dag ju, så då säger jag Grattis till Sverige! ;) Har suttit och kollat på William Spetz på youtube, han är grym! Haha!

De ut tänkta examens skorna.

Dessa skor köpte jag till min skolavslutning men de passar inte så bra med min klänning så jag ska nog köpa nya skor men jag undrar om ni har någon outfitidé till dom för det har inte jag riktigt ^^ skriv en kommentar eller visa någon bild gör hur ni vill ;)

follow anniida @ instagram

Hejsan!

Jag tänkte berätta lite om studieresan till Göteborg igår, först var klassen på Universeum vilket var.. sådär. Vi delade upp oss typ i några grupper och gick runt och kollade på allting, jag tyckte det var tråkigt där så vi väntade i ungefär en timme på att de andra skulle bli klara. Där fick vi tacobuffé, den var inte så god hehe.
Sen så gick vi till Liseberg och där köpte vi åkband och gick runt och åkte allt möjligt, jag kan berätta att jag åkte för första gången Balder igår och den var så extremt härlig så den åkte jag totalt fyra ggr, Flumride tre ggr, Kållerado, Lisebergsbanan 2 ggr, Rabalder, Spinrock, Hanghai, Slänggungan. Vi tänkte åka uppswinget men vi hann tyvärr inte!
Jag köpte inget mer än i slutet och jag vann inget på de där hjulen. Men några killar vann en stoor bilar godis sak och en stoor kexchoklad och en plopp med 5 st dubbelploppar innuti, jag fick en av de fem eftersom jag hjälpte till att bära, sen fick jag och en kompis en bilar påse och alla fick varsin kexchoklad. Köpte en klubba och en sockervadd på slutet ^^

Det var riktigt kul och vi kom hem vid 12 tiden på natten. Hade inte med min kamera eller något, google bilder here we go!

ÄLSKAR DEN COH BALDER <3 (sprinrock)
Kållerado

sommar på gina tricot


4 juni

Hejsan!
Idag har jag varit i skolan som vanligt. Vad gött att vi inte har läxor denna vecka! För min del är det bara tre riktiga skoldagar(två kvar) denna vecka. Idag, torsdag och fredag. Imorgon ska min klass eller ja, 5-6:an till Göteborg/Universeum/Liseberg på studie/klass-resa! Det ska bli superkul och jag ska åka Balder för första gången, UppSwinget också! Ska kaaanske gå Gasten. Hehe.. lite rädd där. Och på onsdag är vi lediga p.g.a det är sveriges nationaldag då.
Jag är jätteglad iaf för att jag har en del som kollar min blogg, inte bara jag alltså. Så nu vill jag gärna att ni kommenterar så att jag vet vem ni är(tvingar er inte, hehe) och om ni har en blogg så kan jag ju kolla på den, och kommentera! :) Är det någon som vill köra länkbyte så är jag med på det, väldigt gärna alltså!
Efter skolan idag så städade jag endel/mest dammsög och plockade kläder/ på mitt rum. Och så har jag köpt nytt regnställ, jacka + byxor.
Bildbrist! Jag i stockholm för några veckor sen!

Kväll

Gokväll på er underbara läsare! På eftermiddagen var farfar här och jag har inte hunnit/orkat knåpa ihop blogginlägg, dessutom är Remby så hiiimla segt!! Skola imorgon, dåligt väder, jag är trött och allt är bara tråkigt. Det är bara jättekul när man har en massa kläder utspridda i rummet som man tvingas ta tag i, av egen och av mammas vilja! ^^ Rensade garderoben så det blev typ fem plagg som jag kan göra om/skicka bort, alltså klippa/sy och få nya plagg. Har lite idéer för ett plagg iaf.
Tog outfit bilder förut, eller Lisa gjorde med sin kamera, men hon åkte förut så det blir ingen outfit ändå. Aja. Åh juste, har en tråkig ful pal i mitt rum som jag är så sugen på att måla, ja det är inte min pall men det är bara jag som använder den eller vad man ska säga.

Bilder

Hej, nu har vi kommit hem från gudstjänsten och dopet och Lisa är med oss, hon ska hem senare i eftermiddag! Jag var med och dansade idag igen till två låtar, Above All och Schackles. Igårkväll var det ju scenkväll också så här kommer bilder ifrån scenkväll och gudstjänsten idag!


Så om ni undrar vad det är fast antagligen ser ni det, så äre bara att fråga, de två tjejerna med ryggen mot dom dansade också på scenkväll! ^^ Nu ska jag typ göra något, fixa roliga inlägg eller greja med Remby! Hejdå!

"...det mesta regnar bort..."

Hejsan.

Det är så himla tråkigt väder ute idag! +6 och det blåser och regnar ibland.
Ska ner på dop vid sjön nu och efter det drar jag på gudstjänst och så! Sen har jag inga planer för dagen men jag får väl.. göra något! Jag vet, blogga! Iaf så ska vi nog gå nu.

Btw, det funkar typ inte att ladda upp bilder nu? Jag fattar inte varför! :(
arkivbild!


NEW SHOES FROM H&M DIVIDED


SNO STILEN AV MIRANDA COSGROVE!


(C) anniidaa.blogg.se
H&M fashionagainst aids.


2 JUNI

Hej!

Idag ska Lisa(lisasliiv) komma hit och hennes föräldrar på fika. Lisa ska nog stanna till ikväll då det är Scenkväll! Jag ska vara med och visa upp två danser med kompisar och så!

Förresten, är det ingen annan som stör sig på de dumma vädret? Det är ju juni redan och det är inte det bästa vädret! Tråkigt säger jag bara! Ni som läser min blogg får gärna tipsa era vänner om att kolla!
Påtal om en annan sak, Remby! Vad tycker ni om den/det? Jag tycker den verkar bra men den är jätteseg på våran dator och jag fattar inte varför.

Bild från Italien för några veckor sedan!

Om mig

Hej, jag heter Anna-Ida och jag är 12 år. Jag älskar att lyssna på One Direction, vara med mina kompisar, sjunga, dansa, spela teater och jag brinner för att fotografera!
I bloggen delar jag med mig av bilder från min vardag och massa annat! När jag fotograferar med min Canon EOS 1100D, gillar jag att fota natur, porträtt och mode.
Jag har inget speciellt smeknam, det finns några få personer som kallar mig A-I.
När jag inte uppdaterar på bloggen är jag mer aktiv på Instagram genom min pappas Iphone. Där heter jag någonting som jag inte kommer ihåg just nu haha.
Jag älskar att resa, sola och bada och jag har varit i Italien fyra gånger. Sen har jag varit i Norge, Danmark, Spanien(Kanarieöarna), Frankrike, Monaco, Cypern och Grekland(Kreta).
Jag älskar att shoppa och mina favoritbutiker är H&M, Gina Tricot och Bershka.

Välkommen till min nya blogg!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus